Вртић у Чортановцима добио мобилијар

Малишани из чортановацког вртића Ђурђевак моћи ће да уживају у мобилијару који је постављен у дворишту.Љуљашке и тобогани само су део онога што у чему сада свакодневно могу да уживају деца из објекта “Ђурђевак” у Чортановцима.Издвојени објекат предшколске установе “Бошко Буха” у Чортановцима има две васпитне групе: примпремну која броји 13-оро малишана и мешовити где је смештено 26-оро деце узраста од две до четири године. Како је истакла директорица ПУ, поред мобилијара који је стигао у двориште вртића у Чортановцима, током летњег распуста вршени су радови и у осталим сеоским објектима.

– Поред објекта у Чортановцима, и у Крчедину смо на исти начин опремили двориште вртића, као и у објекту “Сунце”. Желимо сад да објекат “Невен” доведемо у стање које је пристојно за боравак деце, рекла је Јелена Кресоја, директорка ПУ “Бошко Буха”, Инђија.

Објекат у Чортановцима обишао је и председник Општине Инђија Владимир Гак како би поздравио децу и запослене и уједно се на лицу места упознао са стањем и евентуалним недостацима које у неком наредном периоду треба да се отклоне. Како је рекао, мобилијар који је стигао није велике финансијске вредности, али деци и васпитачима у Чортановцима итекако значи.

– Ми за наше малишане желимо да урадимо све што можемо, мобилијар је обновљен и дат нашим најмлађима у Чортановцима на коришћење и мислим да осмеси ове деце говоре више од било чега, истакао је Гак.Представници локалне самоуправе обећавају и даља улагања у све градске и сеоске објекте ПУ “Бошко Буха”.

 

 

 

 

Повезан чланак